Gå direkt till innehåll
Team SVH & Nära 2 tillsammans med Jenny Waldelius, marknadschef och Jonas Fejes, senior KAM och Phil Hunt på Ella's Kitchen England.
Team SVH & Nära 2 tillsammans med Jenny Waldelius, marknadschef och Jonas Fejes, senior KAM och Phil Hunt på Ella's Kitchen England.

Blogginlägg -

Vår nya säljkår lär sig allt om foodisar, ekologisk barnmat och varför vi letar efter smakhjältar!

Vår nya säljkår SVH & Nära 2 har fått Ella’s Kitchen ekologisk barnmat i sin portfölj. Ett varumärke som Movement byggt upp på den svenska marknaden sedan lanseringen för 10 år sedan. Under konferensen förra veckan fick vårt nya team lära sig allt om Ella’s Kitchens historia och det breda sortimentet med spännande smaker för dem små. Vår marknadschef Jenny Waldelius tog med sig Phil Hunt från Ella’s Kitchen England för att ge det nya teamet en grundlig genomgång av varumärket.

Framför sig har de en rad med färgglada förpackning med många olika smaker. Jenny förklarar att det spännande smakutbudet är en del av Ella’s Kitchens vision ”att skapa en hälsosam relation till mat som håller hela livet” och en önskan om att ”alla små foodisar ska få härliga matstunder med god och hälsosam mat”. Därför är många av smakerna kreativa för att små barn ska få upp ögonen för nya smaker tidigt i livet.

Precis som de små hela tiden låter sina smaklökar uppleva nya smaker, får även våra säljare provsmaka en mängd produkter. Allt från klämmisar med zucchini + äpple + avokado till majspuffar med morötter + palsternacka. Jenny säger att de hela tiden arbetar med att hålla barnmatshyllorna uppdaterade med nya spännande ingredienser och smakkombinationer. Senare i höstens kampanj ska Sverige få nominera sin smakhjälte där priset går till välgörenhet. Jenny säger: ”De som inspirerar och ger barn roliga och hälsosamma måltider förtjänar verkligen att hyllas! Det kan till exempel vara en fantastisk farmor som lagar den godaste smoothien till kocken på förskolan som presenterar grönsaker på ett roligt och mumsigt sätt.”

Phil Hunt var nöjd med konferensen och mötet med nya säljkåren: ”jag tyckte det var otroligt spännande och motiverande att se det hur det nya säljteamet var så passionerade och att de ställde många bra tänkvärda frågor, vilket vi på Ella´s Kitchen verkligen uppskattar”. 


Ämnen

Taggar

Presskontakt

Relaterat material

Relaterade nyheter

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige