Gå direkt till innehåll
Towa fyller på Sproud ärtmjölk.
Towa fyller på Sproud ärtmjölk.

Blogginlägg -

Vi släpper väskan och hjälper till i butik! Våra säljare erbjuder ett par extra händer och hjälper till att fylla på hyllorna i butik.

Under de senaste veckorna har det varit högt tryck i butikerna. Allt från toalettpapper till pasta har gått åt som smör i solsken och personalen har knappt hunnit få ut nya varor innan dom tagit slut. 

Vår säljkårstyrka vill såklart hjälpa butikerna. ”I kombination med högt tryck i butik har många samtidigt brottats med sjukdom och VAB bland sin egen personal. Vi erbjuder ett par extra händer och hjälper till med allt från exponeringar till att fylla på i hyllorna vilket uppskattas. Det är kul att kunna hjälpa till och se till att kunderna hittar de varor de söker” säger Towa som jobbar i vår säljkår Färskt & Mejeri.

Frank, commercial director säger: ”Jag är glad och stolt över våra säljare som agerar proaktivt och hjälper till med det dom kan i butikerna. Vi har förmånen att kunna hålla upp sysselsättningen i samhället under rådande omständigheter och det är viktigt våra säljare kan bidra till att vi som konsumenter kan fortsätta att hitta de produkter vi söker i landets matbutiker.” 

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige