Gå direkt till innehåll
Vi söker en driven Student till vårt nya e-handelsprojekt!

Blogginlägg -

Vi söker en driven Student till vårt nya e-handelsprojekt!

Movement Business Partner AB är ett av Sveriges ledande sälj-, marknadsföring- och importföretag för snabbrörliga konsumentvaror. Movement Sales Partner AB erbjuder specialiserade säljtjänster till leverantörer i Sverige inom dagligvaruhandel, servicehandel samt restaurang och storhushåll. Vi har 100 engagerade medarbetare och arbetar med omkring 50 olika uppdragsgivare.

Vi söker en driven Student till vårt nya e-handelsprojekt!

Vi är inte ett vanligt säljbolag. Vi får produkter – och människor att växa. Vi hjälps åt. Vi har roligt. Vi är kreativa. Och – vi behöver just dig. Vi behöver lära oss mer om den digitala arenan. Du får i gengäld lära dig lite mer om allt. Om dagligvaruhandeln, restaurangsektorn, storhushåll och sporthandeln, om butiker, om kundbearbetning, om försäljning, marknadsföring och logistik. Vi är stora – 100 personer som arbetar över landet – men också små. På Malmökontoret är vi ca 20 personer som jobbar tillsammans. Med varandra. På riktigt!

Ditt uppdrag

Vi har tänkt oss ett uppdrag som innehåller den här typen av uppgifter, men är öppna för ett upplägg som passar oss båda.

  • Scanna av nuläget - hur profileras våra produkter idag i e-handeln?
  • Stäm av processer för uppdatering av artikelinformation och sätta standardrutiner för ny artikeldata
  • Läsa rapporter om dagens e-handel och analysera Movements möjligheter
  • Presentera en åtgärdsplan för marknad/KAM för vidare presentation i Ledningsgrupp
  • Exekvera beslutad åtgärdsplan
  • Identifiera framtidsmöjligheter – nästa steg för Movement

Du kan genomföra projektet som LIA, examensarbete eller som ett utvecklande uppdrag vid sidan av dina studier under hösten 2020. Vårt huvudkontor finns i Malmö, det bästa är om du finns i närheten!

Din profil

Du är student med inriktning på e-commerce eller marknadsföring vid yrkeshögskola eller annat utbildningsformat. Du är driven, nyfiken, har mycket energi och brinner för e-handel och dess utvecklingsmöjligheter.

Ansökning och upplysningar

För ytterligare upplysningar om projektet, kontakta Maria Hoffsten, Brand Manager; maria.hoffsten@movementgroup.se eller på telefon 070-437 14 53

Är detta något för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till HR-chef helena.estling@movementgroup.se, så fort som möjligt, men senast den 18 september.

Kategorier

Relaterat innehåll

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige