Följ Movement Group AB

Vi tar tempen på våra pristagare!

Blogginlägg   •   Feb 03, 2021 07:34 CET

Stora pokaler lämnas ut till vinnarna!

Vid vår vinterkonferens utsåg vi som vanligt årets pristagare i kategorierna Årets Säljare, Årets Kulturbärare och Årets hjälpande hand! Hur känns det att bli årets säljare och vad utmärker en bra kulturbärare? Läs mer och lär känna våra vinnare: 


Angelica, Årets säljare 2021 – hur känns det att få utmärkelsen?

Det känns fortfarande ganska surrealistiskt att ha fått utmärkelsen som årets säljare! Men jag är otroligt glad och framförallt tacksam, det är fantastiskt roligt att ens arbete uppmärksammas!

Vad är det som gör dig till en bra säljare – tycker du?

Jag tycker det är svårt att uttrycka vad man själv gör bra, man är ju ens egen största kritiker…Men jag försöker alltid anpassa mig efter butikens möjligheter, jag lyssnar till kundens önskemål och deras behov, ingen butik är ju den andra lik, och på så sätt tror jag man skapar dom bästa arbetsrelationerna! 

Vad är det bästa med Movement?

Det bästa med Movement är all variation i arbetet, möjligheten att få jobba med så mycket olika varumärken och trots att bolaget är stort känns det ändå väldigt personligt och familjärt. 

Vad ser du fram emot 2021?

Jag ser fram emot min fortsatta utveckling inom detta yrke, jag har så otroligt mycket mer att lära & jag är på helt rätt plats för att göra det!

Michelle – du är Angelicas chef och den som var med och nominerade henne till årets säljare – vad är det som är speciellt med Angelica?

Angelica är en glad och driven kollega som ständigt söker utveckling. Hon vill alltid lära sig nya saker och är alltid villig att testa olika vägar. Hennes främsta styrka är hennes lyhördhet! Alla i Angelicas omgivning känner sig sedda och hörda av henne. En kanontjej som kan gå precis hur långt hon vill!

Vad tycker du kännetecknar en riktigt bra säljare?

En bra säljare är målmedveten, engagerad och lösningsorienterad, mänsklig glad och lojal! En bra säljare kan med leverantörens produkter anpassa ett lönsamt affärsförslag till varje unik kund.