Följ Movement Group AB

Vi tog pulsen på vår nya säljkår och vår nya samarbetspartner Spendrups!

Blogginlägg   •   Sep 06, 2019 08:26 CEST

Anders, Michelle, Fredrik, Angelica och Pajtim.

Vi tog beslutet att starta upp en ny säljkår inom servicehandeln efter att vi fått många förfrågningar från nya intressenter av denna kanal. Vår nuvarande säljkår SVH & Nära är väldigt uppskattad av våra nuvarande samarbetspartners och flera företag vill komma närmare sina kunder genom att öka sin synlighet och tillgänglighet i de mindre butiksformaten. Servicehandeln och de mindre butiksformaten bearbetas inte av alla leverantörer och här finns stora möjligheter att göra skillnad!

Michelle Seipl har varit på Movement i 8 år och kom senast från försäljningschef för vår säljkår Fryst men tar nu klivet från dagligvaruhandeln till servicehandeln med vår nya säljkår SVH & Nära 2. Hon drivs av försäljning och av att se medarbetare utvecklas. Vi tog pulsen på Michelle efter första konferensen med nya teamet:

Hur känns det såhär efter konferensen med nya teamet? Det känns fantastiskt. Vilket gäng! Vi kompletterar varandra och ger utrymme för nytänkande.

Vad ser du fram emot nu? Bygga vidare på teamet och få se dem lyckas och utvecklas.

Vår nya säljare i Skåne heter Pajtim kommer senast från Toms Sverige AB där han var ansvarig säljare mot dagligvaruhandeln i södra Skåne och han har lång erfarenhet från servicehandeln. Under 6 år var han köpman på en 7-eleven butik i Malmö där han även startade sin säljkarriär 3 år tidigare som butikssäljare. Han trivs i en roll där han får skapa långsiktiga relationer med sina kunder och erbjuda den bästa lösningen för såväl kund som samarbetspartners. Vi ställde några frågor för att få veta mer om Pajtim och hans känsla efter konferensen.

Varför sökte du dig till Movement? Jag sökte till Movement då jag var redo för en ny utmaning. Därtill hade jag hört väl om Movement som företag sedan tidigare och när jag såg att man sökte efter en säljare i Skåne så kändes det rätt att skicka in en ansökan. Då jag startade min säljkarriär i just servicehandeln pirrade det lite extra i magen när jag såg att tjänsten just var för servicehandeln. Servicehandeln finns i mitt DNA.

Hur var konferensen? KANON! Det var mycket allvar men även mycket skratt. Självklart var det till en början spännande men samtidigt lite pirrigt då konferensveckan var min första vecka på Movement. Jag fick verkligen ett varmt välkomnande av alla och kände mig rätt fort hemma.

Vad ser du mest fram emot? Att komma ut på fältet och göra ett bra jobb för både kund och våra samarbetspartners, det är det jag drivs av mest. Jag vill kunna följa min och kundens utveckling tillsammans och se till att alla parter är nöjda. Win-Win är vad som hålls högst upp på min lista.

En av våra nya samarbetspartners i nya säljkåren är Spendrups, ett välkänt svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Redan 1897 grundades bryggeriet i Grängesberg och drivs idag av den femte generationen i familjen Spendrup. Vi ställde några frågor Sakarias Ashnagar, Senior Affärsområdeschef på Spendrups, som var med på konferensen:

Vad är ert intryck efter första konferens med Movement? Vårt intryck i allmänhet är mycket positivt. Vi känner ett stort engagemang från ledningen och de säljare som var på plats. Det märks att gänget trivs ihop och sporrar varandra att nå uppsatta mål och vill ha kul på vägen. Detta passar oss som handen i handsken då vi som företag inspireras av vinnarkultur och har tuffa krav på oss själva och våra samarbetspartners.

Varför valde ni Movement som samarbetspartner? Vi har länge sökt efter en partner som kan hjälpa oss på SVH för att ta våra varumärken och affärer till nya högre höjder. Movement har hela tiden funnits med i bilden, och efter många möten med olika alternativ och även långa interna diskussioner föll valet på Movement. Det som var den avgörande faktorn förutom en helhetslösning och viljan att gå oss till mötes var engagemanget från gänget som vi kände från första dagen.

Vad ser du fram emot nu? Det jag ser fram emot nu är att vi snabbt blir varma i kläderna och är uppe i marschfart, i en värld full med förändringar och snabba kast har vi ingen tid att förlora. Dessutom ser jag mycket fram emot de första mätningarna som vi får i handen så att vi kan se våra resultat och framsteg på fältet. Jag ser även fram emot att få lära känna våra kontaktpersoner och säljarna ännu bättre och inleda ett långt och givande samarbete.

Vår SVH & Närakår fick tid att umgås och lära ut allt dom kunde till vårt nya gäng SVH & Nära 2. 

Vi utökar och letar nu efter nya stjärnor till vår säljkår! Du hittar våra lediga tjänster här.