Gå direkt till innehåll
Ella's Kitchens nya Go´gröt - en ordentlig gröt i en mikrosäker klämpåse!
Ella's Kitchens nya Go´gröt - en ordentlig gröt i en mikrosäker klämpåse!

Pressmeddelande -

Äntligen en ordentlig gröt -färdig på ett pling!

2009 introducerade Ella´s Kitchen klämpåsen i barnmatskategorin i Sverige, vilket snabbt blev en enorm succé. Nu 2016 lanserar vi ytterligare en innovation som kommer att underlätta livet för ännu fler föräldrar. En ordentlig gröt i en mikrosäker klämpåse! Säg Hej till vår nya Go´gröt :)

Ella´s Kitchen Go´gröt är en härligt värmande ordentlig gröt som kommer i en praktisk BPA-fri, mikrosäker klämpåse. Perfekt för små hungriga magar i farten eller när du behöver en supersnabb och lättlagad gröt hemma. Tillagad med smarriga och mättande ingredienser som frukter och bär, mjölk + havre samt berikad med järn och andra viktiga vitaminer + mineraler. Go´gröt rekommenderas för barn från 6 månaders ålder.

"Ella´s Kitchen sätter alltid barnet i fokus när vi tar fram våra produkter. För oss var det viktigt att skapa en ordentlig gröt med näringsrika, mättande och mumsiga ingredienser som frukt, mjölk + havre och även berika den med bra saker som små barn behöver i form av vitaminer + mineraler. Vi ville även att de små skulle kunna få njuta av sin gröt varm och go och det genom att göra det superenkelt för föräldrar att snabbt kunna värma den i en mikrosäker BPA-fri klämpåse!" Jenny Waldelius, Ella´s Kitchen Sverige.

Go´gröt värms enkelt i mikrovågsugn under ca 10-15 sekunder, men går självklart utmärkt att värma i vattenbad eller att äta rumstempererad. Du hittar gröten från v.42 i ICA, Coop, Willys och vissa Hemköpsbutiker. Du hittar mer info på vår hemsida.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Ella´s Kitchen lanserades av Paul Lindley, Ellas pappa, 2006 i Storbritannien. Han tycker att små barn också ska ha en möjlighet att äta bra ekologisk mat som både är nyttig, smakrik, rolig och behändig. 2009 lanserades Ella´s Kitchen i Sverige i samarbete med Ancrona och det blev snabbt en succé som förändrade barnmatskategorin med sina klämpåsar. 2011 utsågs Ella’s Kitchen till Årets Produkt inom Dagligvaruhandeln i Sverige. Det svenska sortimentet består av smoothies, frukost/mellanmål, fruktpuréer, gröt och snacks. Läs mer på www.ellaskitchen.se eller www.facebook.com/ellaskitchensverige

Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Ancrona har utsetts till Årets Agent 2015 av branchorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partner Sweden. Läs mer på www.ancrona.se

Presskontakt

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige