Följ Movement Group AB

Äntligen en ordentlig gröt -färdig på ett pling!

Pressmeddelande   •   Okt 17, 2016 14:52 CEST

Ella's Kitchens nya Go´gröt - en ordentlig gröt i en mikrosäker klämpåse!

2009 introducerade Ella´s Kitchen klämpåsen i barnmatskategorin i Sverige, vilket snabbt blev en enorm succé. Nu 2016 lanserar vi ytterligare en innovation som kommer att underlätta livet för ännu fler föräldrar. En ordentlig gröt i en mikrosäker klämpåse! Säg Hej till vår nya Go´gröt :)

Ella´s Kitchen Go´gröt är en härligt värmande ordentlig gröt som kommer i en praktisk BPA-fri, mikrosäker klämpåse. Perfekt för små hungriga magar i farten eller när du behöver en supersnabb och lättlagad gröt hemma. Tillagad med smarriga och mättande ingredienser som frukter och bär, mjölk + havre samt berikad med järn och andra viktiga vitaminer + mineraler. Go´gröt rekommenderas för barn från 6 månaders ålder.

"Ella´s Kitchen sätter alltid barnet i fokus när vi tar fram våra produkter. För oss var det viktigt att skapa en ordentlig gröt med näringsrika, mättande och mumsiga ingredienser som frukt, mjölk + havre och även berika den med bra saker som små barn behöver i form av vitaminer + mineraler. Vi ville även att de små skulle kunna få njuta av sin gröt varm och go och det genom att göra det superenkelt för föräldrar att snabbt kunna värma den i en mikrosäker BPA-fri klämpåse!" Jenny Waldelius, Ella´s Kitchen Sverige.

Go´gröt värms enkelt i mikrovågsugn under ca 10-15 sekunder, men går självklart utmärkt att värma i vattenbad eller att äta rumstempererad. Du hittar gröten från v.42 i ICA, Coop, Willys och vissa Hemköpsbutiker. Du hittar mer info på vår hemsida.

Ella´s Kitchen lanserades av Paul Lindley, Ellas pappa, 2006 i Storbritannien. Han tycker att små barn också ska ha en möjlighet att äta bra ekologisk mat som både är nyttig, smakrik, rolig och behändig. 2009 lanserades Ella´s Kitchen i Sverige i samarbete med Ancrona och det blev snabbt en succé som förändrade barnmatskategorin med sina klämpåsar. 2011 utsågs Ella’s Kitchen till Årets Produkt inom Dagligvaruhandeln i Sverige. Det svenska sortimentet består av smoothies, frukost/mellanmål, fruktpuréer, gröt och snacks. Läs mer på www.ellaskitchen.se eller www.facebook.com/ellaskitchensverige

Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Ancrona har utsetts till Årets Agent 2015 av branchorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partner Sweden. Läs mer på www.ancrona.se