Gå direkt till innehåll
Ancrona återkallar Ella´s Kitchen Maize puffs Jordgubb + banan då svenska saknas på förpackningen

Pressmeddelande -

Ancrona återkallar Ella´s Kitchen Maize puffs Jordgubb + banan då svenska saknas på förpackningen

Ancrona återkallar Ella´s Kitchen Maize puffs strawberry + banana med batchnummer 02918 och 03018 (bäst före datum 29.09.2018) med felaktig eankod 5060107338463 då de saknar svensk märkning och innehåller allergen (vete).

Produkten ska ha nordiska språk på baksidan, inklusive svenska, men det har kommit in ett mindre parti till Sverige där svenska saknas på baksidan av förpackningen.

På Ella´s Kitchen är barnens hälsa och säkerhet första prioritet och vi har därför vidtagit omedelbara åtgärder för att säkra att produkten inte ska finnas kvar på butikshyllorna.

Ancrona AB har skickat ut totalt 528 påsar på den svenska marknaden (132 detaljistförpackningar). Produkten kan vara såld till ICA, Coop, Hemköp och Willysbutiker över hela landet. Produkten är inte hälsofarlig vid normal konsumtion. Om du har köpt produkten med felaktig ean och språk, kan du returnera den till butiken du köpte den i för kompensation.

Produktnamn:Ella´s Kitchen Maize puffs Strawberry + banana

Importör som återkallar produkten:Ancrona AB

Producent:Ella´s Kitchen, England

Bäst före:29.09.2018

Batch:02918 och 03018 med felaktig eankod 5060107338463

Relaterade länkar

Ämnen


Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Ancrona har utsetts till Årets Agent 2015 av branchorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partner Sweden.

Läs mer på www.ancrona.se


Presskontakt

Relaterat material

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige