Gå direkt till innehåll
Ancrona – Nu även ekologiska kryddor och smaksättare

Pressmeddelande -

Ancrona – Nu även ekologiska kryddor och smaksättare

Spicemaster är banbrytande med ett sortiment utan processat salt, tillsatser och socker.

Spicemaster sortiment är ett brett utbud av ekologiska kryddor, kryddblandningar, dipmixer, TexMex, asiatiskt, örtsalt, dressingmixer m.fl. Naturligtvis är allt ekologiskt. Spicemaster sortiment innehåller många produkter som dessutom är först på Svenska marknaden, kryddmixer speciellt anpassade för frukosten, ekologiska dip- och dressingmixer m.fl..

Alla kryddor valda med omsorg för att vara det bästa. Varje enskild krydda kommer från den region som erbjuder de bästa odlingsförutsättningarna och skördas först när de uppnått maximal mognad och arom.Alla kryddor i Spicemasters sortiment är ekologiskt odlade och 100 procent naturliga.

- Vi jobbar bara med seriösa odlare och producenter som delar vår filosofi att naturen själv är bäst på att ta fram de smaker och dofter som får oss att njuta. Och att kryddodling ska ske med respekt för jorden och framtida generationer, säger Daniel Ginman.

Förutom Morning Wellness har Spicemaster ett femtiotal kryddor och kryddmixer i sortimentet. Allt från svartpeppar, ingefära, kanel och gurkmeja till Grill/BBQ-, Shawarma (kebab) och curryblandningar. Alla kryddor är packade i återvinningsbara och stilrent designade förpackningar.

Spicemaster följde upp succén med ekologiska kryddor med tre ekologiska örtsalt. Kryddorna är förstås även de ekologiskt odlade. Lika självklart är att de är fria från tillsatser. Men fokus denna gång är på mer än kryddorna. Lika viktigt är saltet som används. Särskilt med tanke på att 93% av innehållet består av just salt.

Saltet är det berömda från Guérande, i Bretagne på Frankrikes västkust. Ett handskördat 100% naturligt havssalt, med låg natriumhalt. Det är naturligt rikt på magnesium och andra mineraler. Saltet bearbetas inte (som t ex blekning och raffinering) och är fritt från tillsatser som klumpförebyggande medel. Favoritsaltet hos många av världens stjärnkockar.

- Vi är jätteglada och stolta att få jobba med ekologiska premiumprodukter från Spicemaster. Ett sortiment som inte bara tillför ett mervärde för butiken genom ett stort utbud och hög kvalitet, utan också passar en ständigt växande medveten konsumentgrupp. Konsumenter som inte bara ställer krav på kvalitet utan också kräver ekologiska såväl som Clean Label-produkter, säger Mikael Sedvall, försäljningschef på Ancrona.

För mer information kontakta:

Mikael Sedvall, Försäljningschef på Ancrona AB, mail: mikael.sedvall@ancrona.se alt. mobil: 073-442 91 04

Daniel Ginman, Sales Director på Gourmeco AB, mobil: 0730-34 42 32

Ämnen

Kategorier


Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Ancrona har utsetts till Årets Agent 2015 av branchorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partner Sweden.

Läs mer på www.ancrona.se


Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige