Följ Movement Group AB

Ancrona utsedd till Årets Agent 2015!

Pressmeddelande   •   Jun 02, 2015 13:25 CEST

Ancrona AB har utsetts till Årets Agent 2015 av branschorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partners Sweden. Priset togs emot av Ancronas VD Peter Nordwall och delägare Lars-Eric Svensson. Motiveringen lyder:

"Årets Agent 2015 har i över 80 år verkat för att ta nya, spännande livsmedelsprodukter till Sverige. Med fler än 35 varumärken under sitt tak och idag över 50 anställda är företaget en viktig aktör när det gäller kvalitetsvaror i dagligvaruhandeln och servicebutiker runt om i landet. Med starkt lönsamhetstänk, fokus på affärsutveckling och en enorm nyfikenhet har företaget skaffat sig den kompetens och de resurser som behövs för att utveckla och driva försäljningen framåt. I bolagets historia finns otaliga framgångshistorier om varumärkesbyggande, däribland Ellas Kitchen, Clausthaler, BIC, Mars, Pommac och Wrigley. Vi ser fram emot att fortsätta följa dem på deras resa".

Priset Årets Agent 2015 går till Ancrona AB!

”Det är med glädje och stolthet vi tar emot priset som Årets Agent. Det är ett bevis på vårt framgångsrika arbetssätt och våra fantastiska medarbetare. Jag vill samtidigt tacka alla våra uppdragsgivare för förtroendet att representera några av dagligvaru- och servicehandelns absolut starkaste varumärken" Peter Nordwall, VD Ancrona AB

Som vinnare blir Ancrona Sveriges representant för den internationella titeln Agent of the Year som utses av den internationella organisationen IUCAB - Internationally United Commercial Agents & Brokers. Under de senaste åren har Sverige kammat hem den internationella titeln hela två gånger!

Agenturföretagen grundades 1914 och har över 100 års erfarenhet av handel.

Agenturföretagen är en medlemsägd branschorganisation som verkar för att utveckla handeln för agenter, importörer/distributörer och leverantörer i Sverige och internationellt. Agenturföretagen har över 650 företagsmedlemmar, varav 400 företag är verksamma inom mode och design.

Agenturföretagen är aktiv inom Internationella Handelskammaren och IUCAB (Internationally United Commercial Agents and Brokers), ett internationellt nätverk för agenter och importörer. Agenturföretagen är delägare i Swedish Fashion Council.

www.agenturforetagen.se

Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Läs mer på www.ancrona.se