Följ Movement Group AB

Brain Blasterz sura godis ska ge fler glada miner i Sverige

Pressmeddelande   •   Jan 14, 2021 07:46 CET

Brain Blasterz sura produkter finns i flera olika utförande och surhetsgrader.

2011 startade konfektyrresan för Brain Blasterz, varumärket som erbjuder surt godis för alla åldrar och som idag säljs i över 40 länder världen över. Enligt Brain Blasterz ska surt godis vara gott, roligt och passa för alla och därav är samtliga produkter veganska och förpackningarna 100% återvinningsbara så de även är bättre för vår planet. Idag rankas Brain Blasterz som Europas och Mellanösterns #1 Surt Godisvarumärke.

Sortimentet består idag av 11 artiklar som har en surhetsskala från 1–5 vilket signalerar hur sur produkten är. Köper du en produkt och ser siffran 1 är surheten knappt märkbar men får du tag i en med siffran 5 kommer du att få en extremt sur smakupplevelse.

I december tog Movement över som distributör för Brain Blasterz, vilket inkluderar allt från order och logistik, KAM, marknad och säljbearbetning i butik.

Emily Howarth, Marketing Director för Brand Hatchers om samarbetet med Movement: ”Vi är stolta över att få presentera vårt nya, exklusiva partnerskap med Movement. Med deras expertis kommer vi att växa ytterligare och utveckla styrkan i Brain Blasterz varumärke i Sverige. Tack vare Movements breda distribution i alla kanaler kan vi nu få ut Brain Blasterz godis till hela landet”.

Frank Somander, Commercial Director för Movement, om det nya samarbetet: ”Vi ser att förpackat och surt godis blir mer och mer populärt. Brain Blasterz är ett surt godis i spännande skepnader med en surhetsskala som tilltalar den våghalsiga såväl som den mer traditionella godisfantasten. Vi ser fram emot att fortsätta etablera varumärket på den svenska marknaden och få fler att utmana sina smaklökar”.

För mer information kontakta:

Brand Hatchers / Brain Blasterz
Emily Howarth
Marketing Director
+44 (0)79 307 595 00
Emily.Howarth@brand-hatchers.com

Movement
Frank Somander
Commercial Director
+46 (0)70 092 98 75 
Frank.somander@movementgroup.se

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!