Följ Movement Group AB

Ella’s Kitchen och TerraCycle

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2011 09:25 CEST

För att stärka strävan att bidra till en bättre miljö så har Ella’s Kitchen nyligen inlett ett samarbete med TerraCycle.

TerraCycles ambition är att skrota själva idén med skräp. Med över 21 miljoner människor som samlar skräp i 14 länder har TerraCycle tillsammans hindrat miljarder skräpbitar från att hamna på soptippen eller eldas upp. Istället upcyclar (uppvinner) eller återvinner man skräpet och i Ella’s Kitchens fall kan gamla förpackningar bli exempelvis haklappar och väskor.

Dessutom skänker Ella’s Kitchen 20 öre för varje inskickad förpackning till välgörenhet; Min Stora Dag och 4H-föreningarna i Sverige.

Vill du komma i kontakt med TerraCycle – kontakta Jakob Rindegren på TerraCycle

Telefon 020-793 103

E-post: jakob.rindegren@terracycle.co.uk

Terracycles hemsidan 

För mer information kring marknadsföring och försäljning gällande Ella’s Kitchen i Sverige kontakta:

Sophie Ramsten, marknadschef för Ella’s Kitchen Sverige.

Telefon: 070-746 07 32

e-post: sophie.ramsten@ancrona.se


Önskas fler varuprover kontakta:

Anna Lindberg Larsson, produktchef Ella’s Kitchen Sverige

Telefon 070-300 53 71

e-post: anna.lindberg-larsson@ancrona.se

Ella’s Kitchen lanserades av Paul Lindley (Ellas pappa) 2006 i Storbritannien. Han tycker att små barn också ska ha en möjlighet att äta bra ekologisk mat som både är nyttig,
smakrik, rolig och behändig. I en undersökning av Mum’s Views Ltd. 2009 blev Ella’s Kitchen det mest betrodda varumärket av alla barnmatsproducenter i Storbritannien. I
Sverige består sortimentet av smoothies, frukost/mellanmål, varmrätter och fruktpuréer. Ella’s Kitchens omsättning i Sverige är omkring 40 miljoner konsumentkronor. 

Bifogade filer

PDF-dokument