Gå direkt till innehåll
Ella’s Kitchen och TerraCycle

Pressmeddelande -

Ella’s Kitchen och TerraCycle

För att stärka strävan att bidra till en bättre miljö så har Ella’s Kitchen nyligen inlett ett samarbete med TerraCycle.

TerraCycles ambition är att skrota själva idén med skräp. Med över 21 miljoner människor som samlar skräp i 14 länder har TerraCycle tillsammans hindrat miljarder skräpbitar från att hamna på soptippen eller eldas upp. Istället upcyclar (uppvinner) eller återvinner man skräpet och i Ella’s Kitchens fall kan gamla förpackningar bli exempelvis haklappar och väskor.

Dessutom skänker Ella’s Kitchen 20 öre för varje inskickad förpackning till välgörenhet; Min Stora Dag och 4H-föreningarna i Sverige.

Vill du komma i kontakt med TerraCycle – kontakta Jakob Rindegren på TerraCycle

Telefon 020-793 103

E-post: jakob.rindegren@terracycle.co.uk

Terracycles hemsidan 

För mer information kring marknadsföring och försäljning gällande Ella’s Kitchen i Sverige kontakta:

Sophie Ramsten, marknadschef för Ella’s Kitchen Sverige.

Telefon: 070-746 07 32

e-post: sophie.ramsten@ancrona.se


Önskas fler varuprover kontakta:

Anna Lindberg Larsson, produktchef Ella’s Kitchen Sverige

Telefon 070-300 53 71

e-post: anna.lindberg-larsson@ancrona.se

Ämnen

Kategorier


Ella’s Kitchen lanserades av Paul Lindley (Ellas pappa) 2006 i Storbritannien. Han tycker att små barn också ska ha en möjlighet att äta bra ekologisk mat som både är nyttig,
smakrik, rolig och behändig. I en undersökning av Mum’s Views Ltd. 2009 blev Ella’s Kitchen det mest betrodda varumärket av alla barnmatsproducenter i Storbritannien. I
Sverige består sortimentet av smoothies, frukost/mellanmål, varmrätter och fruktpuréer. Ella’s Kitchens omsättning i Sverige är omkring 40 miljoner konsumentkronor. 

Relaterat innehåll

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige