Gå direkt till innehåll
ESSKA och Movement Sales Partner inleder samarbete

Pressmeddelande -

ESSKA och Movement Sales Partner inleder samarbete

ESSKA

Har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Företaget grundades i Eskilstuna år 1904 och började på 50-talet egen produktion för att sedan 1966 flytta till Lidköping där vi idag har tillverkning av våra nappar.

Produktutveckling är något vi prioriterar tillsammans med ett gediget säkerhetstänkande som löper genom hela vår verksamhet. I dag är ESSKA en av de större aktörerna inom området babyprodukter såsom nappar, flaskor, dinappar, haklappar och muggar.

– Det skall bli riktigt spännande att åter få arbeta med Movement i ett nytt segment då jag vet med tidigare erfarenhet att det ger resultat att säkra varumärket och platsen i butiken, säger Fredrik Fischerström, VD på Aktiebolaget Robert Schmitz AB.

– Vi tackar Esska för visat förtroende och välkomnar dem varmt som Dvh-uppdragsgivare i Movement Sales Partner. Esska är en av de ledande leverantörerna av babyartiklar i Sverige. Företaget har flera mervärden som ger dem utmärkta möjligheter för fortsatt tillväxt, en av dessa unika fördelar är att tillverkningen sker i en högteknologisk produktionsenhet i Sverige. Vi gläds nu med att få bli Esska’s drivande och proaktiva säljpartner, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

Ämnen

Kategorier


Om Movement Sales Partner AB:

I mer än 50 år har Movement Sales Partner erbjudit specialiserade säljtjänster till aktörer på den svenska dagligvarumarknaden. Bolaget har specialiserat sig på säljtjänster till dagligvaruhandeln och restaurangsektorn. http://www.movementsalespartner.se

Om Movement Business Partner AB (f.d. Ancrona):

Ett av Sveriges större route-to-market företag för snabbrörliga konsumentvaror. Bolaget firade sitt 90-årsjubileum i 2017.

Om Movement Business Partner Norway AS:

Under etablering – erbjuder sälj- och marketingtjänster för varumärkesleverantörer som vill utveckla sina verksamheter på den norska marknaden.

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige