Följ Movement Group AB

Hans & Greta med deras goda glutenfria hantverksbröd inleder samarbete med Movement

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2019 07:51 CET

Peter Bramsell, Therése Ekenblom, Tomas Olsson

Hans & Greta började i blygsam skala som ett litet café S:t Annas skärgård. Ryktet om deras goda bröd spred sig snabbt och drygt 20 år senare är Hans & Greta ett av Sveriges mest älskade glutenfria bagerier. Företaget har vuxit men drivkraften att baka glutenfritt bröd som de kan vara stolt över och göra livet godare för alla de som inte mår bra av gluten är fortfarande densamma. Idag har de listningar på ICA, Citygross, Coop, Willys och Hemköp. Från och januari 2020 kommer Movements specialiserade säljkår att arbeta rikstäckande för att få fler att upptäcka Hans & Gretas glutenfria sortiment.

”Vi ser fram emot att påbörja det här samarbetet då vi har stort förtroende för Movement. Vi vill ju förstås att alla ska kunna få tag på våra produkter och vi tror att Movement med sin gedigna erfarenhet kan säkerställa det." säger Therése Ekenblom på Hans & Greta.

Jennifer Friman, VD på Movement Group:Vissa varumärken känner man lite extra för – redan från start. Hans & Gretas glutenfria bröd och bakverk är ett sådant. Det är något med varumärket, kvaliteten, det genuina – och de som arbetar med Hans & Greta. Bröden bakas för hand i Söderköping med kärlek och omsorg – som känns i smaken. Jag är glad att vi får förtroendet att hjälpa Hans & Greta nå fler konsumenter genom det jobb vår säljkår gör i butikerna. Du hittar brödet i frysen och det kan avnjutas av alla – för ja, det är riktigt gott. Min egen favorit är chokladbollarna, de är oemotståndliga och både smakar och ser riktigt hembakade ut!”

Följ Hans & Greta på deras Facebook och Instagram

För mer information kontakta:

Hans & Greta
Therése Ekenblom
+46 (0)70 307 23 33
therese@hansogreta.se

Movement
Jennifer Friman
VD & Koncernchef
+46 (0)70 320 12 12
jennifer.friman@movementgroup.se 

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!