Gå direkt till innehåll
Little Miracles - nu i Sverige!

Pressmeddelande -

Little Miracles - nu i Sverige!

Supersuccén från England nu i Sverige!
100% ekologisk dryck baserad på te, ren ginseng, frukt och bär. Helt fri från artificiella färgämnen, konstgjorda smakämnen och sötningsmedel. Och fulladdad med uppiggande ginseng samt naturliga antioxidanter.

Little Miracles är en ekologisk dryck baserad på te som är blandad med Ginseng, Aҫai och Agave. Little Miracles är en uppfriskande dryck med lätt smak av frukt och naturliga antioxidanter. Little Miracles är utan artificiella färgämnen, smakämnen och sötningsmedel. En flaska innehåller mindre än 90 kalorier och sötman kommer naturligt från Agaven.

Tre smaker och tre tevarianter:
Grönt Te, Ginseng & Grantäpple

Vitt Te, Ginseng & Körsbär

Svart Te, Ginseng & Persika 

Little Miracles finns nu på Reitan; 7-Eleven och Pressbyrån, i Sverige from september. Under oktober kommer produkterna att vara med i Reitans kampanjprogram med en App-kampanj och Måltidskampanj.
Little Miracles lanserades i Storbritannien 2009 och har sedan dess vunnit stora framgångar och har en kraftig försäljningsutveckling. Även i USA skördar man fantastiska framgångar och driver merförsäljningen inom hela kategorin Naturliga energidrycker.

Little Miracles ägare Frederik Senger säger: “Vi har stora ambitioner för Little MiraclesLittle Miracles i Skandinavien, Europa och USA.  Little Miracles är pionjärer inom kategorin Naturliga energidrycker och vi ser en stor potential inom dryckeskategorin och möjlighet att skapa merförsäljning”.

Under våren 2013 undertecknade Little Miracle avtal med Ancrona AB som kommer att ansvara för marknadsföring och försäljning i Sverige. Först ut är Reitan där lanseringen startar nu i september, därefter kommer produkterna ut på hela marknaden under 2014.

”Funktionella drycker är ett segment som växer starkt, det ser man inte minst på utvecklingen i USA. Många kvinnor önskar drycker med flera funktioner, det ska inte bara vara en törstsläckare, utan också ha hälsosamma egenskaper. Att den dessutom är utan kolsyra och är ekologisk är ett stort plus”, säger Sophie Ramsten Marknadschef på Ancrona.

Följ oss på:

www.drinklittlemiracles.com

Twitter: @OrganicMiracles

Instagram: drinklittlemiracles

Facebook:  facebook.com/drinklittlemiracles


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Läs mer på www.ancrona.se   

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige