Följ Movement Group AB

Malmöbaserade TePe väljer Movement för att nå ut till fler för bättre munhälsa!

Pressmeddelande   •   Jun 24, 2019 08:27 CEST

TePes nya miljövänligare tandborste TePe GOOD TM är gjord av sockerrör och ricinolja

TePe och Movement inleder ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med 1/8. Uppdraget omfattar fältbearbetning av butiker inom dagligvaruhandeln.

TePe grundades 1965 med en vision att alla människor ska kunna behålla sin tänder hela livet. Med deras funktionella produkter och lösningar vill de göra god munhälsa möjlig för alla. All design, utveckling och produktion sker i Malmö, Sverige. De har en egen solcellsanläggning vid huvudkontoret i Malmö som gör det möjligt att använda energin direkt i tillverkningen. TePe arbetar hela tiden för att bli mer hållbara och deras senaste tillskott i tandborsthyllan är en miljövänligare tandborste gjord av sockerrör och ricinolja, TePe GOOD TM. TePes sortiment finns idag bland annat hos tandläkare och Movement ska nu se till att TePe har en naturlig plats på hyllan i din närmsta dagligvaruhandel.

Christoffer Roos, General Manager TePe Nordic: ”Vi ser fram emot att arbeta med Movement som säljkår inom DVH i Sverige. Att tillsammans ytterligare förbättra tillgängligheten och synligheten för våra svenska kvalitetsprodukter i dagligvaruhandeln.”

Jennifer Friman, VD Movement ser fram emot samarbetet: "Det känns otroligt bra att få arbeta tillsammans med TePe. Något som känns extra bra är TePes hållbarhetsarbete som vi ser fram emot att följa och stödja. Med lång erfarenhet av munhygienbranschen och en stor innovativ förmåga finns goda förutsättningar för att se fler av TePes kvalitetsprodukter i allas hem framöver.


För mer information kontakta:

TePe Nordic
Christoffer Roos
General Manager
+46 (0)70 072 46 35
christoffer.roos@tepe.com

Movement Group
Jennifer Friman
VD
+46 (0)70 320 12 12
jennifer.friman@movementgroup.se

Läs mer om TePe: https://www.tepe.com/sv/


Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!