Följ Movement Group AB

Mamma Mu & Kråkan-mjölken: naturligt bra för små magar!

Pressmeddelande   •   Jul 02, 2021 07:58 CEST

Mamma Mu & Kråkan finns i två olika smaker

I samarbete med Mamma Mu & Kråkan har BPI lanserat två nya svenskproducerade produkter som är naturligt bra för små magar. Mamma Mu & Kråkan-mjölken är en smaksatt mjölk som är naturligt rik på bra näring och full av vitaminer. Mjölken kommer i två olika smaker: jordgubb och choklad och är i en perfekt mellanmåls-storlek för barn, 200 ml.

Mamma Mu & Kråkans mjölk är ett av de senaste tillskotten till Movements Storstadskår, vars produkter idag finns hos stora återförsäljare som ICA och Coop.

Likt Mamma Mu & Kråkan som står för barnens, djurens och naturens bästa, så innehåller mjölken naturliga, svenska råvaror och produkten främjar en god djurhållning. Hela förpackningen kan dessutom källsorteras som papper – inklusive sugröret. Mjölken innehåller 18 av 22 dagliga näringsämnen och behöver inte förvaras i kylskåp, vilket gör den utmärkt att ta to-go med på picknicken eller utflykten.

Nedan exponeringsställ för Mamma Mu & Kråkan-mjölken finns även att tillgå för butikerna!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!