Följ Movement Group AB

Nästa generations växtbaserade produkter tar plats i Sveriges hem!

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2021 07:47 CET

Hos Swedish GreenfoodCompany handlar det om nästa generation växtbaserade produkter. Idag finns flera innovativa produkter i portföljen på den svenska marknaden representerade, bland annat varumärket Valsoia. Varumärket har funnits sedan 1990 och erbjuder produkter som är 100% veganska, helt fria från palmolja och utan genmodifierad soja. Sortimentet består av hasselnötskräm, växtbaserad dryck, efterrätter, glass, samt ett brett utbud av veganska färdigrätter som till exempel burgare, korv, pizza och lasagne. Här finns flera alternativ för den medvetna konsumenten som vill äta en mer växtbaserad kost.

I januari startade Movement upp ytterligare en specialiserad säljkår med fokus på storstäder och direktleveransförsäljning. Valsoia är ett av varumärkena som tar plats i säljkåren och blir nu bearbetade i storstäderna.

Swedish GreenfoodCompany Country Manager Sweden Pia Andersson ser fram emot samarbetet med Movement: ”Vi är väldigt glada över att få komma igång med samarbetet. Inriktningen på storstäderna tillsammans med expertisen att hantera både central listade produkter och direktlevererade passar oss perfekt! Genom samarbetet får butiker en bra service och konsumenter en större tillgänglighet för våra produkter”.

Movements Business Development Manager Tomas Olsson säger: ”Vi ser fram emot vårt nya samarbete med Swedish GreenfoodCompany. De erbjuder konsumenten spännande och innovativa produkter som ligger helt rätt i tiden! Produkterna kommer få ta mer plats i butikerna med hjälp av vår specialiserade säljkår och samtidigt får fler svenskar upp ögonen för produkterna!”


För mer information kontakta:

Swedish GreenfoodCompany
Pia Andersson
Country Manager Sweden
+46 (0)72 233 09 10
pia@greenprointernational.com

Movement
Tomas Olsson
Business Development Manager
+46 (0)73 343 97 43
tomas.olsson@movementgroup.se


Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!