Gå direkt till innehåll
Norrmejerier och Movement ingår samarbete

Pressmeddelande -

Norrmejerier och Movement ingår samarbete

Norrmejerier Ekonomisk förening och Movement Sales Partner AB inleder ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med 8:e april. Uppdraget omfattar fältbearbetning gällande varumärket Gainomax® inom dagligvaruhandeln till ICA Nära samt för Verum®, Västerbottensost® och Gainomax® inom servicehandeln.

Norrmejerier äger Västerbottensost samt Verum och Gainomax. Gainomax är det starkaste varumärket i Sverige inom Sportnutrition och ett väletablerat varumärke i stora delar av Norden. De flesta produkterna är mjölkbaserade och mjölkråvaran kommer från norrländska kor.”Vi på Norrmejerier är stolta att påbörja ett samarbete med Movement för bearbetning av ICA Nära & SVH kanalen med våra starka varumärken som Gainomax, Västerbottensost & Verum. Vi ser fram emot att fortsätta att stärka vår position i butik med hjälp av en erfaren säljkårsbearbetning på dessa viktiga kanaler bakom stora och viktiga nya lanseringar inom dessa kategorier som kommer att komma under 2019. Jag är mycket förväntansfull till detta samarbete att vi tillsammans fortsätter att ”Göra Gott” för våra konsumenter med våra fantastiska produkter från Norrland.” säger Ragnar Tapani, försäljningschef på Norrmejerier.

Jennifer Friman, VD på Movement Group ser fram emot samarbetet: ”Det känns väldigt bra att få starta upp detta samarbete med Norrmejerier och att få representera deras välrenommerade varumärken i servicehandeln och hos de minsta dagligvaruhandelsformaten. På Movement arbetar vi med varumärken vi känner och brinner för, med ledord som engagemang och transparens. Vi ser fram mot ett givande samarbete tillsammans med Norrmejerier och deras genuina, starka varumärken och härliga medarbetare.”.

För mer information kontakta:

Norrmejerier
Ragnar Tapani
Försäljningschef
+46 (0)72 229 66 93
ragnar.tapani@norrmejerier.se

Movement Group
Jennifer Friman
VD & Koncernchef
+46 (0)70 320 12 12 
jennifer.friman@movementgroup.se

Ämnen

Kategorier


Movement Sales Partner AB erbjuder specialiserade säljtjänster till leverantörer i Sverige inom dagligvaruhandel, servicehandel samt restaurang och storhushåll. Movement Business Partner AB är ett av Sveriges ledande sälj-, marknadsföring- och importföretag för snabbrörliga konsumentvaror. Båda bolagen har funnits mer än 50 år på den svenska marknaden. Movement Group Nordic AB är ägarbolaget.

Idag samarbetar vi med aktörer som redan är etablerade på marknaden såväl som varumärkesleverantörer som önskar etablera sig i Sverige. Tillsammans är vi 120 engagerade medarbetare som skapar tillväxt för våra kunder. På Movement tar vi ansvaret för hela värdekedjan ända fram till konsumentens köpbeslut. Genom nära kundrelationer med butiker, kedjor, restauranger och grossister är vårt fokus att positivt påverka konsumentens köpbeslut. 

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige