Gå direkt till innehåll
Nutramino stärker sin position inom sports nutrition tillsammans med Movement

Pressmeddelande -

Nutramino stärker sin position inom sports nutrition tillsammans med Movement

Nutramino och Movement inleder ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med vecka 20. Uppdraget omfattar fältberarbetning inom dagligvaruhandeln till butiker.

Nutramino grundades 2002 i Danmark och är Skandinaviens ledande märke inom Sports Nutrition. Sortiment riktar sig åt hälsomedvetna och aktiva personer och sortimentet består av olika proteinbars, proteinshakes och energiprodukter. Alla Nutraminos produkter är utvecklade på vetenskaplig näringslära och lång praktisk erfarenhet. Nu vill Nutramino stärka sin position inom dagligvaruhandeln och Movement har fått förtroendet.

Magnus Vuori, Sverigechef på Nutramino säger: ”På Nutramino är vi väldigt förväntansfulla att påbörja ett långsiktigt samarbete med Movement Group och bearbetning av ICA. Nutramino har sedan många år en stark position inom träningsvärlden och servicehandeln, förhoppningen är att även ICA’s kunder ska få upp ögonen för Nutraminos välsmakande produkter.

Svensk dagligvaruhandel är nytt territorium för oss inom Nutramino, när vi valde samarbetspartner sökte vi inte bara efter en säljkår utan även den medföljande expertis och vägledning som Movement har demonstrerat. Jag är på det sättet väldigt nöjd med valet att samarbeta med Movement, och ser fram emot att både lansera och aktivera nya spännande produkter på svenska marknaden under 2019”.


Jennifer Friman, VD på Movement: ”Sportnutrition är en växande kategori inom Dagligvaruhandeln, där Movement har äran att representera flera starka aktörer i butikerna. Med god smak, bra kvalitet och smidiga produkter att konsumera i farten ligger Nutramino helt rätt i tiden och vi ser fram emot att göra dessa produkter än mer tillgängliga för den medvetne och hälsoinriktade konsumenten”.

För mer information kontakta:

Nutramino
Magnus Vuori
Sverigechef
+ 46 (0)733 91 40 09
mv@nutramino.com

Movement Group
Jennifer Friman
VD
+46 (0)70 320 12 12
jennifer.friman@movementgroup.se

Ämnen


Movement samarbetar idag vi med aktörer som redan är etablerade på marknaden såväl som varumärkesleverantörer som önskar etablera sig i Sverige. Tillsammans är vi 120 engagerade medarbetare som skapar tillväxt för våra kunder. På Movement tar vi ansvaret för hela värdekedjan ända fram till konsumentens köpbeslut. Genom nära kundrelationer med butiker, kedjor, restauranger och grossister är vårt fokus att positivt påverka konsumentens köpbeslut. Det har vi gjort i över 90 år på den svenska marknaden.

Relaterat innehåll

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige