Följ Movement Group AB

Ny säljkår med spännande varumärken ska ta mer plats i storstäderna!

Pressmeddelande   •   Okt 22, 2020 08:09 CEST

Jennifer och Frank ser fram emot storstadskåren!

Efter flera år på ritbordet är Movement äntligen redo att starta upp en helt ny Storstadskår i januari 2021. Den här säljkåren kommer att vara något mindre än de7 rikstäckande säljkårer som finns idag och den kommer ha fullt fokus på storstadsregionerna. Movement kommer att ha möjlighet att arbeta med produkter som leverantörerna önskar sälja via direktleveranser till enskilda butiker. Här kan de satsa på nystartade varumärken, som ligger rätt i tiden och har stor potential i våra storstadsområden.

Jennifer Friman, VD Movement, säger om nya säljkåren:

”Som ny leverantör på marknaden i Sverige är det en intensiv och bitvis tuff resa man ger sig in på. Vi vill supportera med vår expertis och se till att skapa säljlösningar även för mindre varumärken som gör att konsumenterna får upp ögonen för dem. Genom att starta en säljkår i storstadsregionerna med en mer flexibel säljkårslösning kan vi tillgodose fler behov på marknaden”.

Movement har varit med sedan 1927 och brinner fortfarande - varje dag - för att få varumärken och människor att växa! Idag arbetar de med över 50 samarbetspartners. Varje dag gör de skillnad i allt från butiker, restauranger, sportbutiker till skolmatsalar.

Frank Somander, Försäljningsdirektör Movement, berättar mer om hur de går vidare för att vara redo i januari:

”I vårt storstadsteam behöver vi säljare med driv, flexibilitet och vinnarmentalitet. En av våra duktiga regionchefer, Jonas Hagelbäck, kommer att kliva upp och ta ansvaret som försäljningschef. Nu behöver vi rekrytera drivna säljare till Göteborg och Malmö. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster här.”

Håll ögonen öppna framöver på linkedin för att få reda på vilka spännande samarbetspartners som Movement kommer att representera i butik. Hör av dig till Jennifer och Frank om du som leverantör är intresserad av denna säljkår för hela eller delar av ditt sortiment. 

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!