Följ Movement Group AB

Tre unika smaker och två helt nya kompisar

Pressmeddelande   •   Okt 16, 2018 13:41 CEST

Ella´s Kitchen introducerar nu helt nya ingredienser i barnmatshyllan. Och passar även på att utöka sitt sortiment med två helt ekologiska frukt + havrebars.

I veckan släpper Ella´s Kitchen tre nya puréer med spännande ingredienser och smakkombinationer. Jordgubbar, rabarber + äpple är en unik smakkombination i barnmatshyllan. Samma gäller gröna och mättande Zucchini, äpple + avokado.

- Vi har sedan start tagit på oss att hålla barnmatshyllan uppdaterad genom nya ingredienser och smakkombinationer. Och både rabarber och avokado kommer mer och mer i matlagning och bakning. Det är två spännande smaker som vi även tycker att de allra minsta ska få ta del av, säger Jenny Waldelius, Ella´s Kitchen Sverige.

Den tredje nyheten, Squash + äpple, innehåller dessutom proteinrika quinoa. Mättande och ett val som efterfrågas av allt fler medvetna föräldrar.

Samtidigt som Ella´s Kitchen introducerar de nya smakerna, välkomnar de också två helt nya kompisar till familjen – en portionsförpackad och helt ekologisk frukt + havrebar i två olika smaker. Banan + russin och Jordgubb + äpple.

- Vi ser att efterfrågan på hälsosamma snacks efterfrågas allt mer. Våra bars kommer i praktiska styckförpackningar, enkla att alltid ha redo i väskan. De är också helt ekologiska och till skillnad från många andra bars innehåller de ingen palmolja, som ju ger stora konsekvenser på miljön där den drivs fram, säger Jenny Waldelius.

Ella´s Kitchens nya puréer passar barn från fyra månader och frukt + havrebarsen från ett år.

Nyheterna finns i butik från och med vecka 42.

Ella’s Kitchen lanserades av Paul Lindley, Ellas pappa, 2006 i Storbritannien. Han ville att Ella och alla små barn skulle ha möjlighet att äta nyttigt och ekologiskt - och samtidigt upptäcka att hälsosam mat kan vara lekfull, god och spännande. Sedan start har visionen varit den samma – att förbättra barns liv genom att skapa en hälsosam relation till mat. Förutom att göra mumsiga, hälsosamma produkter så är Ella´s Kitchen involverade i projekt och kampanjer som bidrar till att visionen ska bli verklighet.
2009 lanserades Ella´s Kitchen i Sverige i samarbete med Movement och det blev snabbt en succé
som förändrade barnmatskategorin med sina klämpåsar. 2011 utsågs Ella’s Kitchen till Årets Produkt inom Dagligvaruhandeln i Sverige. Det svenska sortimentet består av smoothies, mellanmål, frukt- och grönsakspuréer, snacks, bars och maträtter. Läs mer på www.ellaskitchen.se eller www.facebook.com/ellaskitchensverige.

Ella´s Kitchen säljs, marknadsförs och distribueras i Sverige av Movement Group. För mer info, gå in på www.movementgroup.com.