Gå direkt till innehåll
Ella's Kitchen - Foodtruck
Ella's Kitchen - Foodtruck

Pressmeddelande -

Världens barnsligaste foodtruck på turné

Världens barnsligaste foodtruck åker ut på turné i landet – och nu kan även de allra minsta foodisarna få det där lilla extra kring sin matupplevelse.

 Den 19 april premiärrullar Ella´s Kitchen ut världens barnsligaste foodtruck på gatorna – och även de allra minsta foodisarna får chansen att uppleva ett rullande gourmetkök.

- Vi har låtit de främsta experterna, barnen, säga sitt när vi skapade vår foodtruck, säger Jenny Waldelius, Ella´s Kitchen Sverige, och fortsätter:

- Vi tror att barn, precis som vuxna, äter med alla sinnen och förtjänar det lilla extra kring sin matupplevelse. Vi vill ge dem chansen att uppleva det där som verkar vara drömmen för en foodie. För det är precis så vi ser dem – som foodisar.

Ja, det har hamrats och spikats, målats och putsats. Och med start i vår kommer alltså Ella´s Kitchens alldeles egna foodtruck att dyka upp på en rad olika platser runt om i landet. Första stoppet, på tidningarna Mamas och Vi föräldrars mat- och sömnevent på Skandiabiografen i Stockholm, är bara början. På Ella´s Kitchens Facebook kommer det dessutom att utlysas tävlingar om att vinna privata hembesök av det lilla fordonet.

Håll utkik för turnéplan och hur du går tillväga för att foodtrucken ska komma hem till just dig, läser du om på ellaskitchen.se eller Facebook.com/ellaskitchensverige.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Ella’s Kitchen lanserades av Paul Lindley, Ellas pappa, 2006 i Storbritannien. Han tycker att små barn också ska ha en möjlighet att äta bra ekologisk mat som både är nyttig, smakrik, rolig och behändig. 2009 lanserades Ella´s Kitchen i Sverige i samarbete med Ancrona och det blev snabbt en succé som förändrade barnmatskategorin med sina klämpåsar. 2011 utsågs Ella’s Kitchen till Årets Produkt inom Dagligvaruhandeln i Sverige. Det svenska sortimentet består av smoothies, mellanmål, fruktpuréer, grönsakspuréer, snacks, gröt och maträtter. Läs mer på www.ellaskitchen.se eller www.facebook.com/ellaskitchensverige.

Ella´s Kitchen säljs, marknadsförs och distribueras i Sverige av Ancrona AB. För mer info, gå in på www.ancrona.se.

Ancrona AB är ett av Sveriges största oberoende sälj- och importföretagen för snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder kvalificerade och rikstäckande helhetslösningar kring marknadsföring, försäljning och distribution. I portföljen finns ett antal välkända produkter och varumärken från ledande svenska och internationella leverantörer. Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ingår sedan 2009 i FMCG Business Partner Group. Ancrona har utsetts till Årets Agent 2015 av branchorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partner Sweden.

Läs mer på www.ancrona.se


Presskontakt

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige