Gå direkt till innehåll
Vi välkomnar Jesses Deli som ny uppdragsgivare!

Pressmeddelande -

Vi välkomnar Jesses Deli som ny uppdragsgivare!

.Om Jesses Deli

Jesses Deli är ett familjeföretag som har sin produktion i hjärtat av Roslagen och som drivs av övertygelsen att en riktigt god sås tillreds hantverksmässigt med råvaror av högsta kvalitet och
med omtanke om såväl människor som miljö – för smaken och naturen. Våra ekologiska såser är GMO-fria och innehåller varken färgämnen, smakförstärkare, konserveringsmedel eller transfetter. Istället får de sin färg, konsistens och smak av svenska KRAV-ägg från frigående höns, kallpressad rapsolja och kryddor – inga konstigheter!

– Vi är glada över att inleda samarbete med Movement Sales Partner. Med deras erfarenhet, engagemang och professionella säljorganisation har vi hittat rätt partner och tillsammans kan vi nu nå vår fulla potential på den svenska dagligvarumarknaden, säger Marcus Carlsson, Säljchef på Jesses Deli AB.

– Vi tackar Jesses Deli för visat förtroende och välkomnar dem varmt som Dvh-uppdragsgivare i Movement Sales Partner. Jesses Deli har en stor erfarenhet och kompetens att producera färdiggjorda såser med hög kvalitet. Vårt uppdrag blir att synliggöra och aktivera sortimentet i butik så att alltfler konsumenter upptäcker sortimentets många och tydliga mervärden. Vi ser nu framemot att få påbörja vårt samarbete och agera som Jesses proaktiva och drivande säljpartner, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:
Kristian Seljemo, Jesses Deli, tel: 0707-68 30 33
kristian.seljemo@jessesdeli.com

Marcus Carlsson, Jesses Deli, tel: 0725-13 59 50
marcus.carlsson@jessesdeli.com

Ämnen

Taggar


Om Movement Sales Partner AB:

I mer än 50 år har Movement Sales Partner erbjudit specialiserade säljtjänster till aktörer på den svenska dagligvarumarknaden. Bolaget har specialiserat sig på säljtjänster till dagligvaruhandeln och restaurangsektorn. http://www.movementsalespartner.se

Om Movement Business Partner AB (f.d. Ancrona):

Ett av Sveriges större route-to-market företag för snabbrörliga konsumentvaror. Bolaget firade sitt 90-årsjubileum i 2017.

Om Movement Business Partner Norway AS:

Under etablering – erbjuder sälj- och marketingtjänster för varumärkesleverantörer som vill utveckla sina verksamheter på den norska marknaden.

Inget vanligt säljbolag!

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!

Movement Group AB
Flygledaregatan 5b
212 39 Malmö
Sverige