Följ Movement Group AB

Blogginlägg

Aurelius Group subsidiary Conaxess Trade Sweden AB completes acquisition of  Movement Group AB

Aurelius Group subsidiary Conaxess Trade Sweden AB completes acquisition of Movement Group AB

Blogginlägg   •   Apr 08, 2021 20:20 CEST

We are pleased to confirm that Aurelius Groups subsidiary Conaxess Trade Sweden AB completed their acquisition of Movement Group Nordic AB 31st March 2021. We will have a strong position in the market together. The two companies will continue to operate as individual legal entities until an integration process has been completed.

Aurelius Groups dotterbolag Conaxess Trade Sweden AB slutför förvärvet av  Movement Group Nordic AB

Aurelius Groups dotterbolag Conaxess Trade Sweden AB slutför förvärvet av Movement Group Nordic AB

Blogginlägg   •   Apr 08, 2021 20:19 CEST

Vi har nu glädjen att meddela att Aurelius Groups dotterbolag Conaxess Trade Sweden AB den 31:a mars har slutfört förvärvet av Movement Group Nordic AB. Tillsammans kommer vi att få en stark position på marknaden. De två bolagen kommer att fortsätta arbeta som separata legala enheter till dess att integrationsprocessen är färdig.

Utvecklas tillsammans med Movement!

Utvecklas tillsammans med Movement!

Blogginlägg   •   Mar 26, 2021 07:34 CET

På Movement tycker vi det är viktigt att man känner att man kan och vill utvecklas med oss! När vi rekryterar regionchefer arbetar vi därför nästan alltid med internrekrytering. Vi tog pulsen på våra nya regionchefer och tog reda på mer vad det var som lockade dem att ta nästa steg i sin karriär!

Vi tar tempen på våra pristagare!

Vi tar tempen på våra pristagare!

Blogginlägg   •   Feb 03, 2021 07:34 CET

Vid vår vinterkonferens utsåg vi som vanligt årets pristagare i kategorierna Årets Säljare, Årets Kulturbärare och Årets hjälpande hand! Hur känns det att bli årets säljare och vad utmärker en bra kulturbärare? Läs mer och lär känna våra vinnare:

Utvecklingsmöjligheter på Movement!

Utvecklingsmöjligheter på Movement!

Blogginlägg   •   Maj 12, 2020 08:21 CEST

​På Movement vill vi tillvarata våra medarbetares kompetens och låta var och en komma till sin rätt – vi tycker också att det är viktigt att man känner att man kan utvecklas med oss! När vi rekryterar regionchefer jobbar vi därför nästan alltid med internrekrytering. Under våren har vi tillsatt regionchefer i två av våra säljkårer och vi kollar läget med de båda nykläckta cheferna!

Vi lär oss av varandra - digitalt!

Vi lär oss av varandra - digitalt!

Blogginlägg   •   Maj 04, 2020 08:21 CEST

Vi vill lära oss våra kunders vardag för att på så sätt hitta alla möjligheter att underlätta och effektivisera deras vardag. Då kan vi gemensamt med inköparen driva deras och vår försäljning till max. Därför arbetar vi med att utbilda varandra internt och på så sätt hjälpa alla att nå sina mål.

Vi tänker om och gör introduktionen digitalt!

Vi tänker om och gör introduktionen digitalt!

Blogginlägg   •   Apr 24, 2020 08:05 CEST

​I Movements introduktionsprogram ingår i vanliga fall två dagar på vårt huvudkontor i Malmö. I Coronatider fick vi såklart ställa om detta till en digital introduktion via Teams! Vad tyckte vår nya kollega Filip om vår digitala intro?

Första digitala konferensen är genomförd - men hur gick det?

Första digitala konferensen är genomförd - men hur gick det?

Blogginlägg   •   Apr 06, 2020 08:15 CEST

​Vår första digitala konferens är nu genomförd! Det har varit en intressant och givande digital konferens där vi har fått tänk nytt och kreativt. Allt har flutit på bra. men vad tyckte våra medarbetare och samarbetspartners om konferensen?

Hur har man en vårkonferens utan att träffas?

Hur har man en vårkonferens utan att träffas?

Blogginlägg   •   Apr 02, 2020 08:18 CEST

Vi har 4 konferenser per år och då vi träffas tillsammans med våra samarbetspartners för att kicka igång nästa säljcykel. Denna vårkonferens får vi tänka om och köra helt digitalt! Men hur gör man och hur laddar man upp för ett par dagars digital konferens?

Vi släpper väskan och hjälper till i butik! Våra säljare erbjuder ett par extra händer och hjälper till att fylla på hyllorna i butik.

Vi släpper väskan och hjälper till i butik! Våra säljare erbjuder ett par extra händer och hjälper till att fylla på hyllorna i butik.

Blogginlägg   •   Mar 30, 2020 08:25 CEST

​Under de senaste veckorna har det varit högt tryck i butikerna runt om i Sverige. Vi på Movement gör vad vi kan för att hjälpa butikerna och underlätta för konsumenterna.